Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åfors

Det finns en klocka som
Alltid tickar.
Den är den enda som bryter tystnaden.
Tystnaden i Åfors.
Den va tryggheten för oss barn.
Vi som hälsade på hos mormor
Och morfar.
I Åfors,
Åfors trygghetens bostad.
När jag var barn var jag trygg.
Så som barn ska vara.
Världen var inte större än det
Hus vi levde i.
Sen började jag rida på skuggor
Av det jag ville skulle komma.
Men det var bara drömmar.
Drömmar som lever av ett barn...




Fri vers av Jesus
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-02-02 09:56



Bookmark and Share


  Merrlina
kände tryggheten i dikten
känslan av trygghet fick du ut
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jesus