Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första ögonblicket...

jag tror från botten av mitt hjärta att saker sker av en anledning.
jag tror att kärleken finns och att den kan vara alldeles fantastiskt underbar.
jag tror att jag har fallit för dig.

du tror att jag inte ska vilja ha dig.
du tror att kärlek är något som sårar och gör ont.
du tror att du inte är värd att älskas och att älska.

jag vet vilka känslor din röst väcker i mig.
jag vet att jag inte kan låta bli att le när jag tänker på dig.
jag vet att du är en otroligt fin och underbar kvinna.

jag vill ta dig i min famn och hålla dig hårt
jag vill viska kärleksord i ditt öra.
jag vill kyssa dina läppar och smeka din själ.




Fri vers av Jesus
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-07 18:55



Bookmark and Share


  Merrlina
mmm löv it¨

sista meningen:

jag vill kyssa dina läppar smeka din själ

den menigen underbar
2007-02-07

  Stardust VIP
mmm, suck, helt underbar.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Jesus