Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är egentligen ära och berömmelse om man förlorat sig själv på vägen?


Guldkalven

Guldkalven

putsad och fixad
en vacker sak

tillbedd och beundrad
ärad och berömd

dansad omkring
men själv fjättrad vid marken

upphöjd på piedistal
men får ej kliva ner

gjuten i rent guld
men stelnad i formen

snärjd
av blommorna kring dess hals




Fri vers av Marreb
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-02-02 18:04



Bookmark and Share


    Lenac
bra och tänkvärd!!
2007-02-08

    eva m h
Bra!!!!
2007-02-03

  Tosan VIP
Vad bra!! Du är verkligen på gång i ditt skrivande!
2007-02-02

  Gawain
En synnerligen bra text, både smakfullt skriven och dessutom med ett tänkvärt innehåll. Gillar hela melodin som byggs upp samtidigt som den växer och ger såväl ingress som titel full mening. Verkligen bra! *gillar*
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb