Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kylan på baksidan av din värme...


Tårar som frös


Jag lämnade dem
i värmen av din hand

där de frös
till gråa stenkristaller
som endast glimrade
i fantasins ljus

Nu ligger de
ute på gatan
i kylan

och tinar




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-02 22:43



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Kan man bokmärka en hel person?

Kan man karbonkopiera din gåva, kan jag få en med din autograf på då? *ler*

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris