Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudet av mina ord dränks i dina tårar


Dömd för ljudlöshet


utan samklang
bildar klockspelet
missljud i natten

med tolkningsmån
bildar slagen
misshandel i själen

Dömd
för ljudlöshet
när tårarna föll




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-02-02 22:44



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
G
Å
V
A
!
!
!
!


Du har en gåva och bäst av allt är att du dessutom vet att använda dig utav den, titelmästare är ett ord inom tex boxning men även du borde kalla dig det, för mästare på att ge härliga titlar är du också!

Kanonvacker dikt... tack för äran!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris