Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ligger ett lik i dina ögons ton...


(Lik av) Vuxna människor


Vuxna människor

är ofta mer

barn

än vad de själva är


men helt utan

oskyldigheten

nyfikenheten

och förlåtandet


därför är det bara barnslikt




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-02-02 23:19



Bookmark and Share


    Erika H
så bra... undrar var du får alla dessa sköna texter/tankar ifrån... livet antar jag
eller?
hur som helst
detta är underbart
skapar så många tankar
erika
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris