Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

det brinner
rädslan sprids
fotstegen sprids

känslor flödar
blodet flödar
dig finner

kärlek så stark
lycka så mäktig
livet så kort

längtan så stark
tankar så djup
viljan så mäktig
tårar så våt
gläden så stor




Fri vers av angeleyes
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-02-03 17:55



Bookmark and Share


  Thurizas
Mmmm... gillar starkt och uj vad den får mig att tänka vidare din text på det korta liv vi har. bäst att göra det bästa av det va vännen=)?

*kramar*
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes
angeleyes