det finns inga ord" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inga ord



Älskade, Saknade, Hjärtat!!!

dagarna rinner med vår floden

dimmiga minnnen, oklara dagar

flörlorat hjärta kommer aldrig åter

liggande gråter ut sin sorg

skriker ut vreden i höga berg

kväver paniken med piller

går i en dimma där endast saknaden lyser starkt

sorgen så djup, likt ett bottenlöst hav

bygger en mur

en fasad dom kan få se

själen är död, skalet finns kvar

fyllt av minnen av dig, av oss

 

tillsammans för alltid

vi för evigt




Fri vers av angeleyes
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 00:00



Bookmark and Share


  Thurizas
det är ni för alltid,bakom tiden och rumm.*kramar om*
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes
angeleyes