Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns din doft

minns din doft så ljuv

dina manliga händer, starka kropp

minnen så starka

sorgen så stor

din livlösa kropp aldrig försinner

från mina näthinner

det spelas en film i mitt huvud

kommer aldrig dig glömma

blundar ser dina vackra ögon

ligger tyst, hör din ljuva röst

tårarna rinner

saknar ditt trygga bröst

du är mitt allt

utan dig är det så kallt

utan dig är jag halv

saknaden och sorgen äter upp mig sakta innefrån.

 för evigt din

 




Fri vers av angeleyes
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 00:23



Bookmark and Share


  Thurizas
kroppen är ett tomrum med en själ som inte vill vistas i den längre,och ensamt hörs ekot där innanför som inte kan hålla sig fast stadigt nog för att fastna på en kal trummhinna.
*kramar*
2008-07-06

  shirin
precis som de känns. ett enda stort rum inuti, fyllt med tomhet. de gör så jävla ont.
2008-07-03

    eva m h
Stor sorg smärta saknad
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes
angeleyes