Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just det dagens känslor


dagens kännslor

när natten faller med mörka moln

då ensamheten tränger sig genom den tjockaste mur

när sorgen , saknaden och smärtan slås i hop

tårarna forsar längst mina kinder

jag förlora min kärlek min bättre hälft jag förlorade mitt allt

med sorgen förlorade jag dom vänner jag trodde jag hade

 




Fri vers av angeleyes
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-23 00:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Känsla väl förmedlad i texten..sorgligt..
2008-07-24

  Thurizas
*kramar om* det gör ont i mig
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes
angeleyes