Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är man en småstadsgrabb som lysnat på guns and roses så är man


den här staden (är inte stor nog)

Du blir aldrig vad dina föräldrar önskade sig
Du gör allt det som du aldrig borde göra
Jo jag vet, det bor någon som du inom mig
Du har en värld att skapa och en gammal att förstöra

Den här staden är inte stor nog
Du växte och den krympte och dog
Nu känns den alldeles för trång
Du som ständigt är på gång

Kronofogden är beredd på att sälja dig för at få pengar
Myndigheterna försöker att motarbeta dig på alla sätt
Men du går din väg och du tar alltid ut dina svängar
Du har en egen uppfattning om vad som är fel och rätt

Den här staden är inte stor nog
Så är det bara sa du och log
Men det är svårt att bryta på något sätt
Mycket känslor, det är inte så lätt

Du var rikast då du var fattig som en kyrkråtta
Jag antar att vi alla lever över våra tillgångar
Du kliver upp vid lunch och lever efter åtta
Om man levde som man borde vore vi alla fångar

Den här staden är inte stor nog
Du är kompis med krögarna på varenda krog
Du tar din cola utan skivad frukt och is
Du har gjort dig ett namn och det har sitt pris

Det började redan i skolan och fortsatte sen
På något sätt hamnar du i gräl och annat strul
Du vet väl hur det är, inte sant min vän
Men tar man det på rätt sätt så är det rätt kul

Den här staden är inte stor nog
Här finns det inte oavverkad älskog
Det är das att du packar och ger dig av
Annars kan du börja söka efter din grav

Alla vet vad du har gjort innan du vet det
I en liten stad snackas det stup i ett
Och alla vet om ditt senaste misstag
Frestelsen är stark och människan är svag

Den här staden är inte stor nog
Allt var frid tills vargen slog
Men nu är det som det är
Det är väl samma sak där som här

Det är en stad som inte är gjord för rock n roll
Ibland känns det som du borde dra och börja om från noll
Du bjuder på det, du gör det mer än gärna
För i din värld så är allt en teater och du är stjärna




Fri vers av PPQ
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-01-30 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ