Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...Var solen din skugga redan svalt och jag lovar att alltid förlåta ....


Värm mitt hjärta skugga min värld

Skugga min värld
med ditt gråa ljus
och svalka sorgen
med värmen
När mina frusna fingrar
hittat hem
i din stora varma hand

Var solen din skugga
redan svalt
och jag lovar
att alltid
förlåta
finnas där
och lysa bort lite skugga
När du tröttnat
på allt mörkret
dina tankar skapat

Så länge det är du
som värmer
mitt hjärta
Ryser jag inte
längre av rädsla
av kyla
varje gång
min värld blir
svart




Fri vers av Melisaac
Läst 699 gånger
Publicerad 2007-02-04 15:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh, så fint aså
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac