Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå människans nerskräpning. Ursprungligen är dikten skriven skriven med bokstäverna i olika storlek - Tanken var att efterlikna vågor. Men då detta inte går på denna sajt, blir också dikten "platt" - Tyvärr.


Trötta Vågor

 

 

Våååååggooor  Våååååggooor  Våååååggooor

Slååååår

mot strand.

Trööööööttaaa  stöööttta Trööööööttaaa

på mänskors nerskräpning.

Slååååår  Slååååår

stöööttta

trööööötta

Våååååggooor

emot strand.




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-02-04 15:42

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Och jag undrar om e inte försöker äta upp vår strand så smått.
Fyndigt min vän.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson