Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagslvets matematik



Det gäller att räkna ut
hur man ska få ekvationen att gå ihop.
Addera positivt och negativt.
Kalkylera med X, den okända faktorn,
hotfullt trampandes i hälarna.
Hoppas på Plus i kassan.
Prioritera.
Falukorv eller nya skor?
Skor räcker längre,
men smakar inte så gott.
Fast äta måste man.
Så det blir falukorv,
en månad till.





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-02-04 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP