Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skala 1:0,000000000001


det första jag tänker på morgonen när jag vaknar:

- jaha, så var den da'n också förstörd...




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-02-04 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna