Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du växer inte av att stå på dig själv..


Blodet av ett misshandlat barnasinne


Om du bara tappade
ditt barnasinne

så skulle det inte
vara så farligt

bara som att ömsa skin

men nu kastar du det
med vilje

på trottoaren

så att du
och alla andra

kan kliva på det

det är det
som dagen gråter över
och försöker spola bort

blodet av ett misshandlat
barnasinne




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-05 13:07



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Som jag brukar hamnar detta rakt i \"saknar ord\" mappen...

Helt makalöst sant, ett misshandlat barnasinne... genialiskt, magiskt!

Det är nog det värsta som kan hända en poet dessutom att tappa sin historia, det som skapat en till den man är, att förlora eller kasta bort den fantasi man har, det är i sanning en synd!

Mycket mycket bra.

Från och med nu ska jag kalla dig Mäster Morris istället hehe
2007-02-05

  Kiina
Så rosenrasande rätt!
Gillar din skrivarstil, den känns ärlig och rättfram!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris