Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaka askan ....

 

 

T Ä N D !

 

Med rökgasspjället helt öppet

Askluckan på glänt

 

Desto högre bränslevärde

Desto mindre sotbildning

 

Förbräningen blir jämn !

 

HANDTAGET TILL LUFTSPJÄLLET

SKAKA ASKAN....

 

Fuktigt rycker alla spisar in

 

T Ä N D   P Å  !

 

Drivs den kalla luftpelaren

i skorstenen ut.




Fri vers av Neal VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-02-05 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP