Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANNA

Åh Anna det var darr och gitarr vi spelade rock n roll och jag var så naken inför mystiken romantiken stod i blom. Ingen hade sagt att även det vackraste kan brännas så hårt min vän och vi dansade fram i lågornas sken det var allt vi kunde göra det enda rätta i värld i brand.
Nu gnistar det under fötterna jag önskar du var här och vi kunde göra snö änglar under de klara stjärnorna så för en enda natt.
Ja jag vet jag spelade bort allt som ett bortskämt barn men med givna korten fanns igen utväg. Nu har jag fyllt upp mitt glas och dansar fram i yran av vit snö och jag önskar dig en God jul.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-12-26 15:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hade du fått nåden att gå in i mystiken?
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal