Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ö

Det kom en storm, en storm som varade i 10 långa år. Den rev så fula ärr i min arme själ den tog allt jag hade och lämnade mig ensam här.
Nu betalar jag priset , priset för ingenting.
Och jag saknar tiden då jag levde du jag & du slogs mot världen.
Det var så dimmigt så svårt att se klart så fruktansvärt brutalt.
så många minnen jag bearbetat för att kunna gå vidare, gå vidare.
mitt land min ö vad har jag gjort för att förtjäna det här?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-03 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal