Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till oss

Min hunger är intakt min hopp är på topp jag dansar fram av visionerna som komma skall. Jag vet att du är vacker önskar mig en framtid med dig hjärtat det bultar och slår i min kropp efter spänning och romantik.
Låt oss omfamna hösten låt oss besegra vinter tillsammans allt annat känn konstlat och svårt jag vill inte sitta och se på en värld i brand.
Det finns mycket ondska här jag vet och mina tårar faller men jag tror på hoppet som håller oss vid liv än låt kärleken tala till oss nu !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-11-02 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal