Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det vill jag minnas

Jag spelade Lundell på min gitarr, om ensamhet och flydda dar det var vacker i höstens bränningar. Jag spelar för terapi och lyckan och för den stora cirkeln romantiken och dagarna som skall komma.
snart ska jag åka till min minsta brorsdotter som fyller år det är den stora gratulations dagen jag önskar henne all lycka !

Mina fingrar är nötta av strängarnas klirrande sång men jag sjunger så gött jag kan för friheten och lyckan och för dig min vackra vän. För de olyckliga och den lyckliga.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-07 14:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The King!
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal