Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gåva

Löven har fallit så många gånger nu liksom lagt sig på marken och sakta förmultnat. För att kunna blomstra igen med ett otrolig natur under. Liksom du har vandrat långt nu min vän vägen har varit lång och med uppgångar och fall men du gav aldrig upp du förlorade en gång och satte ditt mål att aldrig nå dit igen. Jag älskar dig som livet själv som stjärnorna långt bort som den knall blå himlen som havets slår mot land som de gröna fälten och blommornas prakt. Jag har fortfarande ett barn nyfikna blick att skåda med en fullkomlig gåva.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-10-20 06:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"...där våta löven far" (och så Eva Dahlgrens kör...)
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal