Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
HJÄLP!
Nu har jag bytt rubrik! passar den bra!?- Om trasiga vingar, som inte kittlar i magen; Om kärlek, som inte lever

En sista
katt-tår
rinner ner för
kattmammans
kind
för den lilla
kattungen
har bara döda
fjärilar i magen
Fri vers av Freya
Läst 1541 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-02-06 16:44Bookmark and Share


    RivQah
Skitbra! Och ja, jag tycker titeln passar :)
2007-12-06

    Fredrick
Du är duktig. Mkt bra text!
:D :D :D
2007-08-23

    Fredrick
Du är duktig. Mkt bra text!
:D :D :D
2007-08-23

    Fredrick
Du är duktig. Mkt bra text!
:D :D :D
2007-08-23

  tingeling
sjukt bra. Väldigt talande.
2007-08-05

  M.K. Jonsson
underbart skrivet
2007-08-03

  kj_
Jag tycker om den mycket men förstår inte riktigt. Kan du förklara för mej lite mer?
2007-06-25

  TedEdFred
en fjärde kommentar på den härFAN VAD BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-06-01

    astrid...
herrejävlar... okej det är inte rätt ord...
fantastisk... underbar... tårar har fallit... det vill jag lova.
2007-02-22

    Zwift
shit, du är verkligen duktig!
2007-02-19

    majbarn
hej Freya
förlåt att jag har varit dum och borta så länge. jag saknar dig och jag saknar dina mejl och dina ord är vackra ikväll också. Jag tycker det är en fin metafor. Och jag tycker orden är fina om man glömmer att göra en jobbig konstruktiv koll. Fast, efter min makeover som sur gnällkärring har jag rätt och är fucktiskt tvungen att vara konstruktiv för att jag ska kunna ta mig rätten att dampa på alla som inte är konstruktiva mot MIG. mohahahaha. så, början är ju värsta inte-freya, \"en sista tår\", alltså freya, alla dessa sista tårar och sista kliv och sånt hör ju hemma på lunarstorm och i typ julia och inte på freyas poeter.se- sida. resten är liksom vanligt, men bra ändå, för det passar in med långt före döda fjärilar i magen. och slutet är faktiskt jättevackert. du är jättevacker, alltså, kom ihåg det.
/ tönten hanna
2007-02-10

  sevenmoredays
jag ÄLSKAR denna dikten , ska bokmärka den .
helt underbar.
finns inga synpunkter att ta upp.
den är PERFEKT
Go Freya <3
2007-02-10

  Lollan_
underbar rubrik numera, tak så mycket,ärligt (förlåt!) men jag nästan avskydde den förra.. Denna är vacker vacker vacker. \"Trasiga vingar\" \"Om kärleksom inte lever\" . Det är Perfekt nu :)
2007-02-09

  TedEdFred
denhär rubriken passade bättre tycker jag! :) den var känslosammare, eller vad man säjer. och FAN den är (texten altså) så BRAAAOOO!! and it reminds me about something, and i think you know what. :\'(
Kraam,

och det är KALRT att den är värd att läsa!! ursäkta att jag har skrivigt tre kommentarer nu. :P men men xD
2007-02-09

  Lollan_
Den är så himla sorgset fin so I\'m going crazy!!!

Typ.
Nu vill jag skriva en lång kommentar, för det förtjänar du, trots att den här var kort. Jag ska säja Precis vad jag tycker. Dikten är så vacker i sig, så vacker vackrare vackrast. Men borde det inte vara \"för den lilla\" och inte \"för det lilla\" ? Eller fattar jag totalt fel? Och \"kind\" är så fint med kursivt, och \"har bara döda fjärilar i magen\" är också så fint. Allt är så FIIINT! Jag håller med, hrm, dig om att titeln kanske inte är den bästa. Den liksom, hör inte till texten.. typ tycker jag. Annars tyckker jag om texten. Det är kul att den är kort, för även om jag älskar dina långlånga så tycker jag så mycket om dina kortkorta också. Och nu hoppas jag du tycker denna kommenar var tillräckligt lång och bra, haha. och jag saknar dig jättemycket och snart kommer vi träffas igen! Puss!!!

Linn , Lollan
2007-02-09

  Nanno
så fint och samtidigt väldigt sorligt skrivet..jätte bra =)
2007-02-08

  TedEdFred
asså, ursäkta men jag vill bara lägga till UUUUURGAAA så jävelijävla bra!!! altså... jag är.. MÅLLÖS! och jag vet att jag redan har skrivigt en kommentar men jag känner att jag bara måste läsa denhära tusen gånger och bara BOOOM där kom en månads poesi i typ tio rader och fan fan fan fan fan fan fan faaaaaaan så mycket känslor!!!! :O:O måste lätt lägga till denhär i bokmärket!
2007-02-08

  TedEdFred
neeej. :( så gulligt , sorgligt och fint.. :\'( den var ju brabra bra! och (vet inte varför men ) den påminnner om lillasyster kanin, dendär låten. jaaag vet inte vad jag ska skriva! men den var brabrabrabarbraa!!! en femma! (varför kan man inte ge betyg, eller vad det heter, längre?? ) fast jag tycker inte riktigt att rubriken passade, den var inte sådär, känslosam, som texten var. jättebra iallafall! och jojojojojoooo du KANN VISST!
2007-02-08

    Mikaela
åhh.. den var jätte fin! kram
2007-02-07

    Camillaa
Åh, vad fin
verkligen!


/ C
2007-02-06

    Ängel i regnet
Den här texten var verkligen sjukt bra, den var verkligen det
vacker, riktigt vacker. Vet inte vad jag ska säga riktigt, men den förtrollade mig verkligen. Du är begåvad - tjejen!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Freya
Freya