Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romeo and Juliette.

Kyssar,
lycklig kärlek,
förbjuden kärlek.
De älskar i känslan av
giftiga läppar mot läppar.

Mun mot mun,
kropp emot kropp,
njuter de så länge de kan,
innan giftet når deras själar.
Då de blir endast ett minne blott.

Romeo and Juliette...




Fri vers av Cornelia
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-02-01 09:04



Bookmark and Share


  Mats L.
skrivet med vemodigt innehåll
2005-02-01

  kath
tycker jag din text har och mycket underfundiga formuleringar, snyggt!!
2005-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Cornelia
Cornelia