Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Fanns Gud . . .

 

 

Hon var blott fjorton år

då hon dog . . .

 

Jag kunde läsa det på gravstenen

en eftermiddag, då jag gick förbi

 

Fjorton år och bestulen på sitt liv

på Kärlek - Åtrå . . .

på ett gemensamt kärleksfullt förhållande . . .

 

Bestulen på upplevelsen i den kärleksakt

då man enligt romersk mytologi

kom allra närmast Gudarna . . .

 

En kärleksakt, då hjärtats inre glöd

blandas med erotikens lågor till ett klimax . . .


där tyngdlagen trotsas och man svävar . . .

Svävar - fylld av lycka.

 

En lycka som hon förmenades . . .

Hon, som blott blev fjorton år

 

Var fanns Gud?




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-02-07 16:09

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    sunnanvind
Det finns någon som Gud delar jorden med...-Ondskan!
Även om han inte vill det så är det så.
2007-02-10

  DanSan
***************************

När vi som minst tror att Gud finns

där . . . då brukar Han verka som

mest . . .

En teori . . .

Om Gud är allt då finns det också

en mening med allt . . .

Allt det bästa, Dan

****************************
2007-02-08

  Lars Granlöf
Vad är det dom säger
Att hans vägar äro outgrundliga...
Tack för en fin text.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson