Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt ur samlingen \"Jag - 23 år och kär\", skriven sept 06


I stormens öga

Igår var det storm
inte med regn och blöta löv
men i mitt inre

Jag blir knäpp när jag ser på dig
och när jag tänker på dig
fattar du det

Vad är det med dig som gör mig så otroligt kär
som gör att jag sjunker genom golvet
eller flyger genom luften

Jag måste ut i kriget
jag måste vinna ditt hjärta
eller dö bort från allt

Mitt i stormens öga är jag trygg
när du skänker mig en blick och ett leende
kan inga vindar nå mig längre

När du går kommer stormen igen
känslorna och osäkerheten blåser mig nästan omkull
löven och regnet piskar mig i ansiktet

Om jag en gång fick välja
ville jag för alltid leva där
platsen där världen alltid är stilla

i stormens öga




Fri vers av Mr. White
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-02-08 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White