Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helt spontan dikt, ventil för min informationsstress.... 20 nov 2007


Stress

Jag hör folk säga \"Vi har inte fått någon information!\"
Jag får för mycket information
Jag vill bo i min koja

Utan brevlåda
Och ingen post
ÅÅÅÅÅÅÅ jag vill inte ha
all denna information

Den äter sig in
i mitt syntaktiska centra
och kopplar samman allt jag hör, läser och ser
till en mental häxbrygd från Häcklefjäll

Jag vill inte veta
om bonuskort
lokalnyheter
eller hur mycket jag kan spara

hittade en räkning
flera månader gammal och obetald

Jag hinner aldrig lära känna någon
för jag har så många människor att träffa

Jag hinner aldrig förstå något
för det är så mycket jag måste läsa

Jag hinner aldrig leva något
det är så mycket jag måste hinna göra

och barnen på dagis
ingen mat i kylskåpet nu igen
tvättiden missade jag nu igen
och jag är dubbelbokad på tisdag
min deadline närmar sig
när dör jag?


stress




Fri vers av Mr. White
Läst 612 gånger
Publicerad 2007-11-20 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White