Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar.


Ensamma människor

Ibland funderar jag
på vad som händer med alla ensamma människor
när de blir äldre

Om de går till något ställe där de har sina vänner
eller sina syskon och släktingar
eller andra som är ensamma

Rädslan att vara ensam är rädslan att dö
dö utan att ha betytt något för någon annan
en vindpust som inte blåst i något segel

Tänk de fantastiska tillfällen i en människas liv
tillfällen som syr ett segel
och plötsligt ger en människa något att leva för

Ensam går den lilla båten fram på havet
men vindarna som för den fram till sitt mål
är många




Fri vers av Mr. White
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White