Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Jag - 23 år och kär\", skriven hösten 06


Karusell

Trodde jag hade slutat
att tänka på dig
som jag en gång gjorde

Trodde det bara var vanligt
när jag efter en tid
fick se dig igen

Visste inte vad jag skulle tro
men du såg mig och jag såg dig
min mage såg dig i alla fall

Känns som en karusell
som bara går runt, runt
varv efter varv




Fri vers av Mr. White
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-02-10 01:19



Bookmark and Share


    eva m h
Känslokarusell!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr. White