Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen \"Jag - 23 år och kär\", skriven jan 06. Refererar till dikten \"Det lilla blå loket\".


Här ligger jag

Här ligger jag
och är kär i dig
Någonstans ligger du
någon annanstans

Det lilla blå loket kommer tuffande
och tror han kan
Han är trevlig när han tittar förbi
hälsar han på dig också?

Undrar vad du tänker på nu
Framtiden? Nej,
jag tror du sover
eller läser en bra bok

Hur mycket luft vill du ha?
Jag vill ju att du skall kunna andas
men inte att du skall blåsa iväg
Det vore ju högst förargligt

Nu sitter jag
och är kär i dig
Det känns ungefär som när man ligger ner
fast lite mer upprätt

Min aftonsoppa gjorde mig gott
tillsammans med skorporna
måhända försöker jag somna om

Nä, jag sitter nog här
och är kär lite till


bara lite till




Fri vers av Mr. White
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-02-08 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White