Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven jan 06


Det lilla blå loket

Det lilla blå loket

Jag säger som det lilla blå loket
jag tror jag kan
jag tror jag kan
jag tror jag kan

Jag måste säga som
det lilla blå loket
jag tror jag kan
jag tror jag kan

Så mycket i mig säger emot
det lilla blå loket
som tror han kan
som tror han kan

Men jag lyssnar mycket hellre på
det lilla blå loket
jag tror jag kan
jag tror jag kan

Kom igen bara!
Jag har krafter kvar!
Bära eller brista!
Jag tror jag kan!

Så säger det lilla blå loket
som tror han kan
och jag lyssnar på honom
och tror jag kan
och tror jag kan




Fri vers av Mr. White
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-02-08 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White