Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i slutet på jan 06, efter en bild för min inre syn.


På slagfältet

I stridens hetta
glömde jag mitt namn och vem jag var
och allt förvandlades till en dimma

Stor och oföränderlig
med ett oerhört motiv skiljt från alla andra
kunde jag dig förnimma

Vi närmade oss varandra
striden pågick alltjämt runtomkring
men du drog i mig och ville ha mig hem

Mina sinnen fördunklades
jag såg mig själv från ovan
och mina kamrater som stred för liv och lem

Se, jag kommer till dig
och lämnar denna gudsförgätna plats
min kropp är genomborrad men min själ

skall fröjda sig uti ditt himmelska palats






Fri vers av Mr. White
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-02-08 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White