Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skeppsbruten


när stormen bedarrat
havet stillat sitt vilda raseri

ligger hon där på stranden

ilandfluten
uppsköljd
efter skeppsbrott

under drivved av det bygge
som varit hennes falska jag

hennes svaga
flämtande andetag
berättar

att hon överlevde

-----

nu väntar en ny dag






Fri vers av Marreb
Läst 1147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-02-08 09:53



Bookmark and Share


  fågel grå
Du har rätt.
2008-07-07

  Quasimodo
Ur stormar och kaos återtas livet och växer fram ur det egna jagets vara, hoppfullt och vackert för det !!!
2008-06-07

  LenaLisa
Vacker, smärtsam och till sist ändå hoppfull. Mycket bra skrivet.
Borde inte denna ingå i \"Krigsbarn\"?
2008-05-10

  Bodil Sandberg VIP
Och en ny tid skall bära frukt...din dikt är otroligt vacker och bejakande!!!
2007-03-27

  Tove Meyer VIP
det här berörde mig, ingav hopp. otroligt vackert bildspråk.
2007-03-25

  devilsangel
Vilken kämpe är min första tanke! Mkt fint och välskrivet.
2007-03-02

  Tosan VIP
Den andas hopp!
2007-02-11

    Maria Malm
Trots kaos och katastrof, så hade hon hoppet inför en annan dag.
2007-02-11

    eva m h
Hoppfull ändå!
2007-02-08

  Gawain VIP
Väldigt snyggt skrivet med bra bildspråk som går raka vägen in för att stanna. Gillar metaforerna som ger texten liv och rejält med kraft.. *gillar*
2007-02-08

    Lenac
Vacker och berörande! En ny dag...det finns Hopp! Kram
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb