Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Jag - 23 år och kär\", skriven jan 06


Bland många människor

Med forskande blick
såg du på mig
som om du ville fråga
”vad är du för en egentligen?”

Du såg att jag tittade åt ditt håll
och tittade bort
sedan gick du och pratade med några andra
min blick följde dig, i hemlighet

Jag såg att du tittade åt mitt håll igen
när du pratade med dina vänner
som om du ville fråga
”vem är han egentligen?”

Det var så mycket som sades
fastän ingenting blev sagt
någon kille jag inte kände kramade dig
och jag blev svartsjuk

Bland många människor
och mycket ljud
var vi ändå ensamma
tysta och som främlingar för varandra

Precis när jag skulle gå
stod du där med dina vänner
jag sade hejdå till dig
och gick hela långa vägen hem i snön




Fri vers av Mr. White
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-02-08 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White