Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur \"Jag - 23 år och kär\", skriven jan 06


Roliga saker tillsammans

Tänker på dig
och alla de roliga saker vi kan göra tillsammans

Vi kan simma och skvätta vatten på varandra
vi kan åka rullskridskor
om jag ramlar kan du hjälpa mig upp

Vi kan gå upp mitt i natten på sommaren
och titta hur annorlunda allt ser ut
och vänta på att solen ska gå upp

Vi kan åka skidor, jättesnabbt
och vi åker lika fort
för vi är lika modiga båda två

Vi kan hoppa i en lövhög
som någon krattat ihop
sen städar vi efter oss

Vi lagar konstig mat
som ingen har ätit förr
sen äter vi den och känner oss väldigt exotiska

Vi sjunger bra sånger om Gud
som vi skrivit själva
kanske någon lyssnar på dem

Vi kan åka tåg ut i världen
eller ännu bättre; flyg
och träffa nya människor, eller gamla

Vi kan få krångel med bilen i Tyskland
och ingen av oss kan tala tyska, eller laga bilar
och det blir ett fantastiskt minne efteråt

Vi kan bli ensamma kvar när alla andra har gått
och göra sådant man gör
när man är ensamma med varandra


Undrar om du tänker likadant





Fri vers av Mr. White
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-02-08 10:44



Bookmark and Share


    sunnanvind
härlig fin text !
Bra!
2007-02-08

  Zandrah
jättefin och glad syn på förväntningarna av ett förhållande.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr. White