Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Siffror utan vasa kanter...


Bara det med det Hela


Du har
bara 12%
möjlighet
att klara dig

Det är
hela 12%
risk
att du drabbas


Ser siffrorna
med nyfikna ögon
tänker med
lekande själ



Du är du
fantastsik och unik
på alla sätt


Låt oss säga

Att du är en
på miljonen

Skulle det finnas
12% av dig
där

Så skulle ni vara
ett-hundra-tjuo-tusen


Låt oss tänka

i ett ännu större perspektiv
antalet människor i världen
ligger kring 669245500000

Du är en av dessa

och bara 12%
är över
åttio miljarder.


Det var det
hela med bara...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-02-08 13:05



Bookmark and Share


    Lillemor
Matematisk och verbal begåvning. Skojig och tankeväckande.
2007-02-08

    Bim
Hm vill Bara säga att du är ett ordsnille,tack! Hälsn.Bim
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris