Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven någon gång under 2005. Läser man den rätt ser man vad jag faktiskt åt till frukost.


Frukost

ägget är förlorat
går inte att rädda
går att äta ändå
skinka sylt smör
mogna meloner
övermogna meloner
rostat bröd
god yoghurt
å inte att förglömma
stekt bacon

mera meloner
en liten banan
dragerad med choklad

krossade tomater
anrättade på italienskt vis
vilken frukost
i afton
avslutar vi festen med
rökt häst




Fri vers av Mr. White
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-02-08 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. White