Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

det var ett slag
som aldrig kom

dina kalla ögon
och din höjda hand

ögonen som brukade
få mig att drunkna
tappade plötsligt
sitt glitter och
klarblåa vågor

kvar blev kylan
det iskalla
och svarta

hela du stelande till








Fri vers av Momalolinon.
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-21 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.