Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det väl skönt att känna sig som ett med någon annan


Ett ljus i två

Du är det skönaste som finns
som bästa musik man alltid minns
När vinden viner ute kall och rå
När bäcken fryser stilla så -
vill jag se Dej här så varm
liggandes på min fasta arm

Jag smeker ditt bedårande hår
Medan stormen där ute bara går
Ditt leende kommer så sött fram
Du är absolut inte ensam
Vi blir till en lysande låga
Som stärker oss att våga
Att trotsa det i livet svåra
Som annars lätt oss kan såra

Fullmånen ute kastar sitt ljus
Smekandes över vårt vackra hus
Jag hör dina andetag så väl
De når till min innersta själ
Och även pulsen Din likaså
Skönt att vara ett ljus i två








Fri vers av AndyDufresne
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-08 22:38



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Fängslande vackert skrivet.
2007-06-19

    Lindizz
vilken underbar dikt, fint skrivet..
2007-02-15

  Howlit
Fin liten kärleksdikt... Gillar de sista fyra raderna speciellt.

//...Jag hör dina andetag så väl
De når till min innersta själ
Och även pulsen Din likaså
Skönt att vara ett ljus i två...//

Tjusigt. =)
/Mija
2007-02-14

  Freeman
Åh, brorsan, vilken FANTASTISKT VACKER dikt du har skrivit!!!
Fortsätt så!!!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

AndyDufresne
AndyDufresne