Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kommer hit och hälsar på

När du kommer hit och mej hälsar på
Ska du uppleva en sprakande fest
Sötman omger dej från topp till tå
Ty du är min kära spännande gäst

Jag vill lyssna på din lena,vackra röst
Vad har den att förtälja mej måntro?
Vi badar i färger likt den bästa höst
Ur detta föds en salighetsro

I fåtöljen du mjukt sittande vilar
Så tänder jag ett levande ljus
I riktning till den din blick ilar
Du upplever ett behagfullt rus

Lågan lyser nu besynnerligt klart
Jag spelar Chopins vals i cissmoll
på pianot och du ler underbart
Hur du mår spelar en stor roll

Så tar vi litet vin ovanpå detta
Skål för dej, min långväga gäst så kär!
Och så vill livet för oss berätta
Hur mångfacetterat det är




















Fri vers av AndyDufresne
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 23:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
vad härligt du skriver!
Det är nästan så man packar o åker!
2007-02-21

    Lindizz
vilken härlig dikt du har skrivit..den flyter bra framåt...
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

AndyDufresne
AndyDufresne