Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör man sånt som går så otroligt lätt av sig självt


En berusande,befriande dans

Kom låt oss tillsammans ta en dans
För att fira undret i livet
Ta nu denna stora möjliga chans
Men ta ej allt heller för givet

Jag ser Dej komma närmare mej
Du lägger huvudet på sne
Dina utsträckta händer , O tjej
Du får mej att verkligen le

Vi närmar oss varann likt sagan blott
Ditt leende vittnar om lycka
Som ur av detta möte har uppstått
Annat man omöjligt kan tycka

O så tydligt jag ser dej nu
Vi når varandras händer
Så balsamerande är du
Du mej så livligt starkt tänder

Dina ögon syns nu så klara
Vår förening vi till slut fann
Tid och rum försvinner bara
Och vi kysser så lätt varann




Fri vers av AndyDufresne
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-02-15 21:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja, så kan kärleken göra med
oss människor!
Fint skrivet!
2007-02-21

  Howlit
Som att trippa på små mjuka lätta fluffiga små moln... med en pirrande glädje i magen som sprider sej. Texten andas lycka och kärlek.
/M
2007-02-16

    Lindizz
va fint skrivet..det handlar om ett första möte med en kärlek..härlig text
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

AndyDufresne
AndyDufresne