Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort liten limerick


Kvällslekar

Det var en tjej ifrån trosa
Som med sin ”nalle” bara ville gosa
Ericsson en ny modell
Vibratorton, ja, förinställd
I hålet försvann denna dosa




Bunden vers (Limerick) av Emil Lundberg
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-02-09 09:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hehe roligt :)
2007-02-24

  angel of tears
oookey....ja, vem är väl jag att dömma...mkt interessant text:)
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Emil Lundberg