Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindhet

I blindo jag vandrar, i främmande land
Där skuggor mig fängslar ifrån kärlekens famn
En kedja av mörker och smidd utav hat
En kedja där mörkaste natten är dag

En kedja som sakta, den stryper min själ
En kedja som viskar mig stilla farväl

I blindo jag vandrar, o Gud utan dig
En man du har lämnat, en man som står själv
I blindo jag söker att finna ett svar
Den lyckan du lovat att ge oss en dag

I kedjor och blindo jag väntar
Skuggor och mörker som fängslat min själ
En lycka du gömmer i skuggan
I mörkret ja, evigt dold, för mig




Fri vers av Emil Lundberg
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-09 09:43



Bookmark and Share


  Emma Norlin
Den går verkligen rakt in i hjärtat, den berör det innersta...
2007-02-09

    sunnanvind
Den berör...
Vacker men oxå smärtsam!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Emil Lundberg