Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kanske tänker på varandra alldeles för lite, eller?


Empati?

Du kommer,
jag ser dig,
jag vet att du vet!

Du lyfter blicken,
ser mig,
du vet att jag vet!

Vi går förbi varandra.




Fri vers av Emil Lundberg
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-02-12 15:50



Bookmark and Share


  Emma Norlin
So true...\"två skepp går förbi varandra i dimman, aldrig ska de två mötas\".
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Emil Lundberg