Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan känns inte starkare än att jag hatar det jag som fått dina tårar att falla


Regndroppe

Smärtan är
inte djupare
än saltsänket
från tårarna
som rullar
nerför kinden
och letar upp
alla sår

Smärtan känns inte
starkare
än att jag hatar
det jag
som fått
dina tårar
att falla

Smärtan är
ingenting
emot mina
sömnlösa nätter
då jag vet
att du också är vaken
men inte ser
att de tårar
som är mina
hör
till dig




Fri vers av Melisaac
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-02-10 13:59



Bookmark and Share


  Nems
kärleksfull.. djup... FIN!
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Melisaac
Melisaac