Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad

.

Efter allt som varit
känner jag mig
så onåbar




Övriga genrer av Mejja
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-02-03 14:51



Bookmark and Share


    carimba
är det när man sitter där tom av trötthet
2005-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja