Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, men visst.


Man älskar och älskar.
Man ger och ger.
Man drömmer.
Man hoppas.
Man planerar.
Man förväntar.
Man blir besviken.
Man börjar om på nytt.
Man förlåter.
Man hoppas på nytt.
Man blir sviken igen.
Man förlåter.
Man ger aldrig upp.

För man är en idiot.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-02-11 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP