Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom asfalten

sträcker sig mot ljuset
som blomman
under stenlagd mark

som strået tar sig
genom asfalten

hungrar
törstar

söker sig närmre
uppåt

mot genombrottet







Fri vers av Marreb
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-02-12 18:27



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Ingenting kan stoppa den växtkraften...
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb