Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältdegel

Ett kallt landskap

en vulkan av
kärlek

smälter
mitt
hjärta

rosens snö droppar
ner på
mina bara
axlar

Enna smältdelgel
av kärlek

Geerpop




Fri vers av Geerpop
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-02-12 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Geerpop