Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kyssarna har klingat ut

När kyssarna
har klingat ut
Då finns det
bara tomhet
kvar

När kärleken är
som bäst
finns det
bara
ensamheten
som
skriker
en i
ansiktet

Geerpop






Fri vers av Geerpop
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-03-07 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Geerpop